Onze Filosofie

Ooit had je een dorpsslager die een koe slachtte, je moeder een maandvoorraad meegaf voor in de vriezer en de rekening achteraf met potlood opmaakte. Inmiddels heeft die koe grotendeels plaatsgemaakt voor 75.000 ton rundvlees uit Zuid-Amerika en verder, en is de dorpsslager verruild voor lange gangpaden, waarin rijen hippe herkomst-labels doen alsof de inhoud bij de dorpsslager vandaan komt.

In werkelijkheid heeft die biefstuk duizenden kilometers langs diverse schakels afgelegd, en zijn er niet zelden ergens along the way ook nog even water en andere substanties aan toegevoegd. Die schakels vormen veelal een kwartjes-carrousel waarin dier, boer en consument uiteindelijk aan ’t kortste eind trekken. Maar gelukkig kiezen steeds meer mensen, net als wij, voor een ‘minder, maar beter’-stramien.

Voor die mensen zetten we met Farms Finest een exclusieve selectie van lokale topproducten op de kaart. Voor liefhebbers van het beste dat ons land te bieden heeft, van gepassioneerde buitenlui met een voor- en achternaam, in plaats van anonieme conglomeraten. En omdat vertrouwen de rode draad in de keten is, mogen de liefhebbers ook gewoon weer achteraf betalen.

Farms Finest Filosofie
×